Echipamente Lupa GPS

Afla mai multe despre echipamentele noastre

Sonda de motorina

Echipament: 190 € (fara TVA)

Instalare: 60 € (fara TVA)

 Unul dintre cele mai mari “of-uri” ale posesorilor de flote este legat de consumul de combustibil. Uneori exagerat de mare, iar alte ori suficient de ridicat astfel incat sa ridice suspiciuni, dar nu intr-atat de mare incat sa indice clar o intentie de sustragere a carburantilor. Astfel, s-a ales ca solutie instalarea de sonde de combustibil suplimentare in rezervoarele vehiculelor.

 O eficienta scazuta a sondelor de combustibil s-a observat la autoutilitarele de 3,5 si 7 tone care, din cauza rezervoarelor din plastic si a lipsei spargatoarelor de valuri, isi modifica forma suficient de mult, astfel încat sonda transmitand cu acuratete valurile din rezervoare, acestea vor fi transpuse si in graficele dispecerului. Pentru aceste autovehicule recomandam achizitionarea de interfete FMS.

 Pentru utilaje si generatoare care funcționeaza stationar, sonda din rezervor este instrumentul perfect. Aceasta va furniza date privitoare la nivelul de combustibil catre baza. Astfel, in aceste conditii, administratorul utilajului va cunoaste exact care este consumul si cand trebuie facuta o realimentare. Este de la sine inteles ca daca brusc va exista o variatie de cantitate, se poate suspecta o sustragere sau o pierdere de combustibil.

Alte echipamente